BRGM BRAM Bram Degrieck - Burgemeester van De Panne

17/11/2023 - CHANGING PLACES EN DE PLANCHE WINNEN PUBLICA AWARDS

 

De publica awards worden jaarlijks uitgereikt aan projecten uit de publieke sector.  Een 30-tal projecten van over heel België werden geselecteerd in verschillende en diverse categorieën.  

De Panne was genomineerd met twee projecten: ons project "Vijvers Markey" en het project "Changing Places en De Planché".

Het project Vijvers Markey greep net naast de pubieksprijs in de categorie "URBAN DEVELOPMENT, INFRASTRUCTURE & MOBILITY".

 

Het project "Changing Places en De Planché" sleepte echter de hoofdprijs weg in de categorie "SOCIETY & WELLBEING", en daar zijn we bijzonder trots op. 

Zowel de Changing Places als De Planché kaderen in het groter geheel "Zon Zee Zorgeloos", waarbij we inzetten op integrale toegankelijkheid voor mensen met een beperking.  Zo zorgen we ervoor dat iederéén kan genieten van een dagje strand, in alle comfort.   Het zijn beide belangrijke realisaties binnen onze beleidsdoelstellingen, het doet deugd dat we daarvoor van de buitenwereld erkenning krijgen.  Bovendien hopen we dat we andere besturen kunnen overtuigen om ook te investeren in next-level toegankelijkheid voor iedereen.

Bravo aan alle medewerkers, team effort!