BRGM BRAM Bram Degrieck - Burgemeester van De Panne

bullebak of melkmuil

 

Het is wat het is: men heeft de match verloren.  

Volgende fase: de karaktermoord op de niet - verliezer.  Een goeie poging om de aandacht af te leiden van de enige oorzaak van het mislukken van de "staatsgreep": ongeldig amateurisme.  Ik word beschuldigd van vanalles en nog wat, tot familiale bedreigingen toe.  Makkelijk beschuldigd, moeilijk tegen te verweren, the easy way, vind ik dat.  Men komt liever niet naar de gemeenteraad, maar spuwt na via de krant.  Het is, ook hier, wat 't is.

Onze fractie zal hier verder vandaag nog over communiceren.

 

OK, ik ben misschien een bullebak en heb een eigen taalgebruik, maar je zal me nooit kunnen betrappen op persoonlijke of familiale aanvallen die niets met de politiek te maken hebben.  Wie mij het tegendeel kan aantonen, bied ik direct excuses aan.  Maar, toon 't dan aan:  ik daag u uit mij te betrappen.

 

En als ik moet kiezen tussen een bullebak te worden genoemd, of een meeknikkende slappe melkmuil: yep, dan is m'n keuze snel gemaakt: bullebak it is.  

Trouwens, iedereen in De Panne kent mijn inwendige koekebroodkarakter en weet dat ik met een teddybeer slaap.  Zo erg zal 't dus ook wel niet zijn (-;